Programma
Praktische informatie:
Datum: Donderdag 8 juni 2023
INTERVISIE
Inloop: vanaf 09:30 uur
Start: 10:00 uur
Einde: 18:00 uur
Netwerk BBQ met inspirerende spreker
Start: 17:15 uur
Einde: 20:00 uur
Locatie: Theater De Spiegel in Zwolle
Adres: Spinhuisplein 14, 8011 ZZ, Zwolle
Route: Reisinformatie
Meer info? Neem contact op met Mariëlle
-----------------------------------------------------------
Fons Blomhert, Focusplaza en dagvoorzitter INTERVISIE
Gezamenlijke kickoff onder leiding van dagvoorzitter Fons Blomhert. Hij introduceert diverse toppers, vanuit formules die momenteel succesvol inspelen op veranderende consumentenbehoeften. Fons daagt sprekers uit om gemaakte keuzes achter hun best-practices met ons te delen. En wáárom die keuzes zijn gemaakt. We zoomen in op DHZ, food, out-of-home, foodservice maar ook inspirerende voorbeelden van buiten de branche én online.
Fred van Beek, Eijerkamp Retail Group
18 jaar lang werkte Fred bij FMCG gigant Unilever. De laatste jaren als VP customer development. Via verschillende salesfuncties klom hij destijds op tot commercieel eindverantwoordelijke. Tegenwoordig staat hij als CEO aan het roer van de Eijerkamp Retail Groep. Kortom, een rugzak vol FMCG ervaring in food en DHZ. Tijdens een interview gaan we met Fred de diepte in over de meest actuele consumentenontwikkelingen op dit moment.
Kees Kiestra, Sligro ZB
Kees Kiestra is directeur ZB van Sligro Food Group, één van de grootste leveranciers van voedingsmiddelen in Nederland. Met meer dan 20 jaar ervaring in diverse functies bij A-merken in retail en foodservice kent hij de customer journey als geen ander. Onder zijn leiding heeft Sligro zich gericht op groei en innovatie, o.a. door de lancering van een online bestelplatform en de uitbreiding van het assortiment duurzame en gezonde producten. Kees neemt ons mee in zijn visie op de customer journey gericht op de hele keten.
Wouter Staal, Yoghurt Barn (YB)
Als eigenaar en oprichter van YB heeft hij een duidelijk doel: de wereld verbeteren. Na de start met dierlijke zuivel richt hij zich inmiddels volledig op een klimaat positieve business. Vegan producten, producten in het supermarkt kanaal, buitenlandse markten aanboren en nog veel meer staat gepland om de positieve impact van YB zo groot mogelijk te maken.Wat kunnen we leren van het purpose gedreven ondernemerschap van Wouter? Je kunt het ervaren tijdens de door hem ingevulde subsessie!
Serdar Tolenaar, Mama's Maaltijden
Het viel voormalig PLUS ondernemer Serdar Tollenaar en compagnons op dat de markt voor verse maaltijden in het gemakssegment in de lift zat. Alleen het aanbod was niet geweldig en besloten zij te starten met Mama's Maaltijden. Kokende moeders in de keukens, enorme groeistappen en toffe co-creaties. Maar ook leveranciers die plotseling stoppen met leveren en eigen leveringsproblemen. Serdar neemt ons in een subsessie mee in de ups en downs die de onderneming heeft doorgemaakt en hun grote ambities.
Ed Sander, ChinaTalk
China is ons al jaren voorbijgestreefd op het gebied van digitale innovaties in e-commerce, live commerce, new én instant retail. Wat kunnen wij leren van deze innovaties en ontwikkelingen? En wat te denken van Chinese concurrenten die steeds vaker onze markt betreden? China tech expert Ed Sander van ChinaTalk vertelt je er alles over tijdens INTERVISIE!
Laura Verstegen, PostNL
Webwinkels kenden gouden jaren tijdens corona. Cijfers gingen door het dak en het karton was niet aan te slepen. De groei is ondertussen gestagneerd maar Laura Verstegen van PostNL is meer dan positief over de toekomst. Personeelsloze bezorging, pakketkluizen, bezorging met drones, gepersonaliseerde customer journeys en meer. Laura neemt ons mee in de wereld van de fulfilmentstrategie en de toekomst van de bezorgmarkt. Welke kansen liggen er voor jouw business in het verschiet?
Jan de Keijzer, dekeijzeronline.nl
Tiktok sensatie Jan de Keijzer (Woeiman) werkt met de tofste A-merken aan hun social media strategie. De jongere generaties spenderen uren per dag op sociale media. Een uitgelezen kans voor interactie met ‘de consument van de toekomst’. Wat moet je wel en niet doen om ze ‘engaged’ te krijgen met jouw ‘brand’? Jan neemt ons mee in de wereld van Tiktok en hoe je als bedrijf maximaal gebruik kunt maken van dit digitale marketingkanaal. Helpen zijn handvatten jou om je carrière als TikTok sensatie op te bouwen?
Andreas Vente, Getir
Sinds 2 jaar kennen wij in Nederland het fenomeen flitsbezorging en Getir is één van de grote spelers sinds het begin. Head of Buying Andreas Vente van Getir neemt ons mee in de toekomstvisie van het bedrijf. Én laat 1 ding duidelijk zijn: Getir is hier om te blijven! Een eigen DC , art stores en verschillende overnames zijn een aantal van de actuele ontwikkelingen rondom het bedrijf. Benieuwd wat er verder op de agenda van Getir staat? Schuif dan aan bij de subsessie met Andreas!
Netwerklunch
Een gezamenlijke lunch op het inspiratieplein en foodcourt. Tijdens de lunch heb je de mogelijkheid om in een iets te bespreken, vragen of kennis te maken met andere aanwezige professionals, inkopers, category managers en CEO's van diverse retailers. En de sprekers natuurlijk ook. Informele gesprekken, één-op-één of met een groep waar jij je voordeel mee kunt doen!
In de middag staat de RetailSafari op het programma. Je duikt de binnestad van Zwolle in op zoek naar beelden, trends en andere stimuli die jou inspireren.
Wrap-up
Aan het einde van de dag delen we de opgedane kennis. Je hoort van vakgenoten en collega's zij van plan zijn om succesvol te blijven. Zo kun jij wellicht wel mogelijkheden meenemen voor je eigen business. Maar ook belangrijk: wat geef jij anderen mee vanuit je eigen ervaring? Dat is de kracht van verbinding...
BBQ
Aansluitend aan Intervisie ben je van harte welkom op de netwerk BBQ met inspirerende spreker.
Zorg dat je er 8 juni 2023 bij bent en verzeker je van een plaats. Neem jij een introducé mee naar INTERVISIE? Dan profiteert jouw introducé van een aantrekkelijk tarief!
Schrijf je direct in voor INTERVISIE.
INTERVISIE | Netwerk BBQ | Donderdag 8 juni 2023 | Theater De Spiegel in Zwolle
Meer info? Neem contact op met Mariëlle