8 JUN. '23

Youseum

Influencermuseum

Dit decennium kun je misschien ook wel het ​​​​tijdperk van Instagram te noemen. De afgelopen 10 jaar zijn aanzienlijk beïnvloed, zonder enige manier van terugkeer, door wat aanvankelijk een eenvoudige startup leek en later de meest bekende sociale media werd met meer dan 854,5 miljoen gebruikers. Een eenvoudige app voor het delen van foto's bracht ideeën voort die uitkwamen in onze taal (het woord "instagrammable", gebruikt als een equivalent van fotogeniek), ons leven (het plannen van fotosessies met opzet voor instagram), onze bedrijven (het creëren van een volledig nieuwe baan van Instagram influencers) en nu zelfs in de wereld van musea. Selfiemusea zijn de nieuwe trend over de hele wereld, met steeds meer creatieve ruimtes bedoeld voor diegenen die een mooie locatie willen hebben voor hun instagramfoto's. 

Youseum is zo'n selfiemuseum. Bezoekers kunnen hier, tijdens een tour van ca. een uur, poseren, spelen, ontdekken er, speel en ontdek door 30 opvallende installaties. Bij Youseum is de bezoeker het kunstwerk, de kunstenaar en de criticus.

Ervaar tijdens INTERVISIE zelf hoe het is om influencermarketeer te zijn door jezelf #instagrammable vast te leggen in unieke installaties. 

Terug naar overzicht