26 nov.

Erwin Binneveld

Spar University

Spar University eigenaar Erwin Binneveld deelt hoe je gericht en succesvol onderscheid maakt in doelgroepen (studenten) en hoe je klanten aan je bindt. Hoe denkt deze generatie anders en wat zou hier anno 2018 uit meegenomen kunnen worden door andere retailers, om de customer journey en experience te versterken?

Welke gevolgen heeft deze gerichte doelgroep focus gehad voor assortimentskeuzes, verpakkingsvormen, maar ook de marge-opbouw en hoe vereenvoudigt technologie vanuit toepassingsmogelijkheden het koopproces?

Erwin Binnenveld is ondernemer en oprichter van Denk Different. Dit bedrijf is het brein achter dé studenten GRAB & GO formule van Nederland: SPAR University die te vinden is op inmiddels negen universiteits- en hogeschoollocaties. Erwin en zijn team komen elke dag in contact met studenten waardoor zij precies weten hoe ze kunnen inspelen op de behoefte van de student, online en offline. Het resultaat is dé studentenformule van Nederland. Die ook de technologische ontwikkelingen volledig omarmt, d.m.v. bijvoorbeeld een kassaloos betaalsysteem via je smartphone.

Terug naar overzicht