26 nov.

Pauline de Wilde

Dagvoorzitter

Dagvoorzitter Pauline de Wilde (o.a. presentatrice van Ondernemerszaken bij RTLZ) introduceert diverse retailtoppers, vanuit formules die momenteel succesvol inspelen op veranderende consumentenbehoeften. Pauline daagt sprekers uit om gemaakte keuzes achter hun best-practices met ons te delen. En wáárom die keuzes zijn gemaakt. We zoomen in op DHZ, food, out-of-home, maar ook inspirerende voorbeelden van buiten de branche én online.

Pauline de Wilde is dagvoorzitter en presentatrice. Haar televisiecarrière begint eind jaren ‘90 in Seattle USA. Hier maakt zij de stap van afgestudeerde econome (UVA) naar actrice en hier vindt ook haar thema van tegenwoordig: “Heb jij het LEF je hart te volgen?” zijn oorsprong. Zeker in de snel veranderende wereld waar ook de retail mee te maken heeft, is het volgens haar belangrijk dat je dichtbij jezelf blijft. Als tv-presentatrice is ze vooral bekend van de zakelijke RTLZ programma’s Ondernemerszaken, Duurzaam Ondernemen en Lokaal Duurzaam. Hierin gaat Pauline in gesprek met ondernemers en spreekt zij over uiteenlopende onderwerpen als: social media, ICT, (cyber)security, innovatie, wetgeving, future proof zijn. “De passie die ondernemers hebben, vind ik fantastisch, dat heb ik in Amerika onder acteurs ook zo ervaren” aldus Pauline

Pauline weet haar economische achtergrond perfect te combineren met stage presence. Als dagvoorzitter staat ze erom bekend inhoudelijk pittige thema’s op een charmante en concrete manier over te brengen. Ze werkt vanuit haar gevoel waardoor zij altijd de juiste sfeer weet neer te zetten en indien nodig het publiek weet te bewegen. So be prepared to get moved. Dit is namelijk haar favoriete onderdeel, van bankier tot ICT’r, van boekhouder tot secretaresse, Pauline weet ze in beweging te krijgen: persoonlijke innovatie noemt zij dat, zeer nodig in de dynamische wereld van nu. Pauline maakt inhoudelijke thema’s voor een groot publiek toegankelijk en zorgt ervoor dat de boodschap overkomt en beklijft. Zodat het publiek naar huis gaat met de gedachte: we gaan ervoor. En nu écht!

Terug naar overzicht