Christian Kromme

Futurist en visionair

In 2011 deed Christian een baanbrekende ontdekking tijdens zijn onderzoek naar de gezondheid van zijn dochter. Hij identificeerde zeven unieke golfpatronen in ontwikkelende cellen en biologische organismen. Deze patronen vormen de basis van disruptieve technologische trends, zoals kunstmatige intelligentie, het Internet of Things, zelfrijdende auto's en blockchaintechnologie. Door deze patronen kan Christian technologische trends voorspellen.

Als veelgevraagd futurist, visionair, TEDx-spreker en bestsellerauteur deelt Christian Kromme zijn inzichten in lezingen, keynotes en inspiratiesessies met bedrijven en organisaties over de hele wereld. Het verbindende element in al zijn werk is het concept van 'Humanification.'

 In zijn boek 'Humanification' (Amazon Bestseller) onthult Christian fascinerende parallellen tussen de wereld van biologie en technologie, waardoor de ogenschijnlijk willekeurige golven van technologische innovaties opeens een diepere betekenis krijgen. Dit boek dient als onmisbare gids voor managers, beleidsmakers, ondernemers en investeerders in een wereld die zich in een razendsnel tempo ontwikkelt.

Tijdens zijn inspirerende keynote op INTERVISIE biedt Christian waardevolle inzichten over hoe organisaties kunnen profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Hij moedigt organisaties aan om te denken als surfers, zodat ze de komende golf van technologische veranderingen met vertrouwen kunnen berijden. Deze benadering helpt organisaties om succes te behalen in de snel veranderende toekomst.

Christian spreekt op INTERVISIE o.a. over de impact van robotica, autonome voertuigen, het Internet of Things, kunstmatige intelligentie en vele andere technologische ontwikkelingen in diverse sectoren.

Terug naar overzicht