26 nov.

Joseph Oubelkas

Auteur en inspirator

Joseph Oubelkas, bestseller auteur (400 brieven van mijn moeder), sluit de dag op passende wijze af. Vol passie, enthousiasme en zelfs humor vertelt hij over zijn levensveranderende en onterechte gevangenschap in mensonterende Marokkaanse gevangenissen. Joseph deelt zijn belangrijke levenslessen. 

Hoe motiveer ik mijzelf als de wereld om mij heen uit elkaar valt? Hoe houd ik mijzelf overeind? Hoe geef ik de mensen om mij heen een teamgevoel en inspireer ik anderen?

Joseph Oubelkas, een naam die wellicht niet gelijk een belletje doet rinkelen maar die je, na het aanhoren van zijn bizarre levensverhaal niet snel weer zult vergeten.

Een onverwachte, bizarre gebeurtenis verandert het comfortabele leven van de succesvolle jonge ondernemer; Joseph Oubelkas. Bijna vijf jaar lang zat hij onterecht vast in een buitenlandse gevangenis. Onlangs verscheen de achttiende druk van het boek ‘400 brieven van mijn moeder’ dat hij hierover schreef en de vijfde druk van zijn tweede boek ‘Gezondheid, Liefde, Vrijheid’ over het leven na gevangenschap. Google de naam Joseph Oubelkas en je kunt er eigenlijk niet om heen. Kortom een spreker van formaat, een verhaal met een boodschap waar iedereen binnen retail, maar ook zeker als individu voordeel mee kan behalen.”

Terug naar overzicht