24 nov. The Battle

Bart-Jan Veldhuizen

Kitchen Republic

Startups: jong, innovatief en ambitieus. Wat kun jij hier van leren? We hebben die bedrijven uitgenodigd die je in één sessie zoveel mogelijk vertellen over de wereld van startups.

Kitchen Republic is een plek waar ambitieuze food ondernemers de lat nog hoger kunnen leggen en op hun eigen manier de industrie uit willen dagen. Bart-Jan Veldhuizen (mede-eigenaar/oprichter) licht toe wat je moeten weten als startup, maar ook wat je kunt leren van startups.

Bart-Jan Veldhuizen is de oprichter van Kitchen Republic. Tijdens zijn studie in de Verenigde Staten kwam hij het “co-working kitchen”concept tegen; kleine cateraars en producenten die vanuit één centrale productiekeuken hun bedrijf starten en kunnen laten groeien. Vijf jaar later, in 2015, opende hij samen met Emma Veerhuis de deuren van hun eigen versie in Amsterdam. Inmiddels hebben zij een totaal van 2.500 vierkante meter tot hun beschikking waar ambitieuze food ondernemers de lat nog hoger kunnen leggen en op hun eigen manier de industrie uit willen dagen. De toekomst ziet Bart-Jan niet in het openen van meer locaties maar in verbindingen leggen tussen startende producenten met innovatieve producten en gevestigde producenten met kennis en kapitaal. Als je écht impact wil hebben, ontkom je hier niet aan.

Terug naar overzicht